Behandlinger

ANSIGTSBEHANDLINGER.

PRO SKIN 30

PRO SKIN 30 

Denne ultimative 30 minutters behandling, tager fat på dit primære hudproblem inden for en overskulig tidsrum. ProSkin 30 er til dig, som ønsker at den professionelle kosmetolog udfører en unik behandling designet til dig og din huds behov. Resultatet er en sund hud med mere glød.

PRO SKIN 60

- den klassiske dermalogica behandling    

ProSkin 60 er en skræddersyet 60-minutters Dermalogica behandling, der bringer din hud ud på den ultimative rejse mod sund hud, - En behandling der aldrig er ens!! På baggrund af konsultationskortet udarbejdes der en specialbehandling netop tilpasset din hud. Resultatet er en sund hud med en flot glød.
Dobbelt afrensning.
Skin Fitness Plan
Power eksfoling.
Manuel udrensning.
Ansigts massage.
Maske.
Fugtende og beskyttende pleje.

 

 

 

 

PRO SKIN 60 - NY KUNDE

- den klassiske dermalogica behandling    

ProSkin 60 er en skræddersyet 60-minutters Dermalogica behandling, der bringer din hud ud på den ultimative rejse mod sund hud - En behandling der aldrig er ens!! På baggrund af konsultationskortet udarbejdes der en specialbehandling netop tilpasset din hud.
Dobbelt afrensning.
Skin Fitness Plan
Power eksfoling.
Manuel udrensning.
Ansigts massage.
Maske.
Fugtende og beskyttende pleje.

Teenage-behandling.

På baggrund af konsultationskortet udarbejdes der en behandling netop tilpasset din hud. Afrensning af ansigt. Facemapping/hudanalyse udføres, huden eksfolieres, udrensning. Maske efter hudtype/tilstand, afslutning, med creme. 40 min.

Fire & Ice - iS CLINICAL.

Denne intensive kliniske behandling, (20 min.) der med en effektiv frugtsyre peel, hurtig giver huden en ny glat overflade, efterfuldt af en forrygende maske der virker foryngende. Forbedere hudens struktur, afhjælper pigmentforandringer, grov og trist hud.

Helt enkelt er det kombinationen af 2 terapeutiske maske

 - masken FIRE består bla. af sukkerrør ekstrakt (fra glycolsyre) og retinol ( A- vitamin) og grøn te, der føles aktiv og varmende, eksfoliere din hud meget effiktiv, men skånsom.

- masken ICE består bla. af hyaluronsyre som giver en masse fugt og virker dejlig kølende på huden.

For optimal resultat anbefales der 6 behandlinger over 6-8 uger.

HUSK - hvis du ønsker massage og dybderens skal dette bestilles som tillægsbehandling.

DIAMANT PEEL. ansigt incl. maske

Denne behandling arbejder både i dybden og på overfladen. Den sliber de døde hudceller væk og polerer hudens overflade, blodcikulationen øges og dermed også cellefornyelsen, og du opnår en blød og strålende hud. Ved vakuumkontrol stimuleres produktionen af collagen og elastin i dybden. Afsluttes af med maske. Hvis der ønskes dybderens skal det bestilles som tillæg.

 

Facemapping.

Facemapping- Ekspert Analyse, Målrettede resultater. Giver et dybt indblik i din huds tilstand.