Behandlinger

MÅLRETTET ANSIGTSBEHANDLING

Microneedling

 

BT Titan – den nyeste innovation inden for Microneedling.

Denne kliniske behandling anbefales til dig som har bekymringsrynker, rynker ved overlæbe/mund, gamle ar, nye røde ar, løs hud på kinderne eller ved øjnene.

12-36 mikronåle laver mikroskopiske små huller i huden og giver den helt optimale perforering af overfladen med minimal traume på vævet. Microneedling udnytter kroppens egen regenereringsproces ved at stimulere celledelingen og dannelsen af nye kollagene fibre.

 

Apparatet sikrer en kontinuerlig “stempling” af huden med 50-100 gange pr. sekund samtidig med, at de unikke ingredienser indsluses og booster hudens regenerering – resultatet bliver en bedre fasthed i huden og finere konturer.
Epidermis forbedres i form af øget tykkelse og fremstår mindre transparent.

 

Huden bliver rød i et par dage efter behandlingen, dette kan dækkes med make-up. Ved gentagne behandlinger med Microneedling forbedres hudens struktur, samt linier og rynker reduceres markant.

Da kollagen og de nye kappillærer skal have tid til at gendannes, anbefaler vi at der skal gå 4-6 uger mellem behandlingerne og man skal forvente at have 3-5 behandlinger

Forud for behandling med Microneedling tilbydes en gratis konsultation.

Microneedling giver os helt nye muligheder for at forbedre hudtilstande på lige fod med laserbehandlinger og kraftige afsyringer af huden.

Du kan ikke modtage en bt-titan Microneedling behandling hvis du:

- er gravid/ammer
- er solskoldet
- har betændelsestilstande i huden
- har åbne sår
- har infektion med herpes simplex
- har eksem eller psoriasis
- har ukontrolleret diabetes
- har forhøjede modermærker

Behandlingsforløb:

3-5 behandlinger med 3-5 ugers interval.

Microneedling behandlingen kan stort set ikke mærkes. Huden kan være rød som efter en let solskoldning og føles lidt tør i de følgende dage. Her anbefales specielle produkter til hjemmepleje de efterfølgende dage.

Det patenterede Microneedlingapparat er ISO og CE certificeret for medicinsk udstyr og må kun anvendes på klinikker af særligt uddannet personale og kun med produkter, der er certificeret til transdermal overførsel.

Nålelængde 0,5-1,5 mm.

Ring til mig på tlf. 98521105, hvis du er i tvivl om du kan modtage behandlingen eller du skulle have spørgsmål til dette.

Nanoneedling
Dermalogica Pro Nanoneedling

Ønsker du en mere glat hudstruktur og mindre porer? Aktive Eksfolierende ingredienser og professionelle sera kan indsluses i huden med et unikt apparat. Her anvendes en nanotip med bittesmå kegler for at maksimere penetrationen og hudens fornyelse. Huden bliver mere glat, får en mere jævn overflade og en fantastisk glød samtidig med at synligheden af fine linjer mindskes. 

Pro Eye Flash

FOKUS på øjnene. Pro Eye Flash er en effektiv behandling, der lysner huden og hjælper med at udjævne hudtonen og teksturen. I behandlingen anvendes frygtsyre, intens stimulering af huden og indslusning af aktive planteakstrakter for at reducere fine linjer og rynker.

Pro Bright

Til dig, der har pigmentforandringer og eller mat hud. Pro Bright er en højeffektiv behandling med et C vitaminboost, der indsluses i huden for at reducere pigment og give udstråling til huden. behandlingen giver en mere jævn hudtone, reducerer fine linjer og giver huden en flot glød.

Pro Firm

Til dig, der ønsker en opstramning af ansigt og hals. Pro Firm er en udførlig workout af huden. Denne unikke behandling er en kombination af opstramning, dybdegående ansigtsmassage, som løsner spændinger. Huden bliver stimuleret, fornyet og mere glat ved hjælp af professioneller produkter.

Pro Clear

Til dig, der har acne udbrud, tilstopninger eller aktive udbrud, bumser, ar efter akne. Pro Clear er en aktiv behandling, der hjælper med at rense og fjerne tilstopninger samt berolige inflammerede udbrud med aktive professionelle produkter. Opnå synlige resultater med Pro Clear program.

PRO POWER PEEL 30

Effektfuld, dybdegående og resultatorienteret! Den ultimative frugtsyre behandling, der forbedre hudens struktur, behandler acne, ældringstegn og hyperpigmentering - alt tilpasset din huds behov.

PRO POWER PEEL 60

Effektfuld, dybdegående og resultatorienteret! Den ultimative frugtsyre behandling, der forbedre hudens struktur, behandler acne, ældringstegn og hyperpigmentering - alt tilpasset din huds behov.